Dokter haalt baard uit keel: het kindergenderteam van het UZ Gent behandelt kinderen en jongeren met genderdystrofie - Duysburgh, Pieter (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Pieter Duysburgh Fonds Suzan Daniel (FSD)"