De Antwerpse diamantsector en de Eerste Wereldoorlog : patriottisme of economisch pragmatisme? - Renneboog, Sylvie (Gent: VUB, 2009)
"Studie gebaseerd op sekwesterdossiersScriptie voorgedragen tot het behalen van de graad van Master in de geschiedenis"