af001545: Dag van het Kind - EMKA; VROVAM Jeugdvrienden; Rode Valken Merksem; Kernvalken Merksem; De Scheerder, Jacques
"Affiche uitgegeven in 1976 door de VROVAM Jeugdvrienden, de Rode Valken Merksem en de Kernvalken Merksem voor de Dag van het Kind. Tekst: Jeugdvrienden VROVAM Merksem, Rode Valken & Kernvalken Merksem. Zondag 19 september 1976 op het domein van het fort te Merksem. Dag van het Kind. Te 13 uur: Voetbalwedstrijd Rode Valken-Vrovam, Volksdans, Volksspelen voor jong en oud, bodega - versnaperingen met medewerking van de Soc. harmonie Vooruit. Gratis toegang. Hartelijk welkom! Verantw. uitg. De Scheerder Jacques, Annuntiatenstraat 34, Merksem. Drukk. EMKA - Kruishoutem. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"