fo000373: Spaanse burgeroorlog - Waro
"Zwart-witfoto van een vrouw die buiten in een grote oven brood bakt tijdens de Spaanse burgeroorlog. Spanje, Andalusië, mei 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"