af009852: Liggen Vlaamse politici wakker van het homohuwelijk? - Het Gehoor (1992)
"Affiche uitgegeven in 1992 door Het Gehoor met als trefwoord holebi.2 foto's in close-up, links onderaan een homokoppel en rechts bovenaan een lesbokoppel.Tekst: vr 31 jan 1992 om 20.00 in het Gentse Stedelijk Jeugdcentrum Kammerstr 10 LIGGEN VLAAMSE POLITICI WAKKER VAN HET HOMOHUWELIJK? Debat waarop volgende politici aan de tand worden gevoeld over hun bereidheid het samenleven van homo- en lesbiennekoppels wettelijk vorm te geven: CVP Tony Van Parijs SP Luc vandenbossche AGALEV Vera Dua VU Pol Van Grembergen Vooraf een videomontage hoe het kan HET GEHOOR Gentse Homo en Lesbienne Groep i.s.m. VERKEERD GEPARKEERD. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"