598.140: Specimen, knipsels met verwijzingen naar Hendrik de Man of die verband houden met zijn leven en werk - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.6: Artikels en stukken betreffende de betekenis van Hendrik de Man (na zijn overlijden); Level of description: File"