fo025609: Gestampte petaters mee ajuin
"Collection: Foto's van taferelen en achter de schermen; Zwart-witfoto van een tafereel uit Gestampte petaters mee ajuin. Dit is blijspel van Romain Deconinck uit 1982 en 1983 waarin hijzelf en zijn echtgenote, Yvonne Delcour, ook meespeelden. Beiden zijn te zien op de rechterkant van de voorgrond. Series: Foto's van taferelen en achter de schermen; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"