af008818: Homofuif - Roze Aktiefront; Brys, Yvan (1995)
"Affiche uitgegeven in 1995 door Roze Aktiefront met als trefwoord holebi.Tekening van 2 mannen in een openbaar toilet, een 3e man - alleen deel van zijn hoofd en hand met zakdoek - kijkt huilend toe.Tekstballonnetje: MY DARLING, YOU NEVER LOOK AT ME THAT WAY!Tekst: HOMOFUIF ZAT. 18 FEB. 1995 Georganiseerd door het Roze Aktie Front PARADOX WAALSE KAAI 25 ANTWERPEN ZUID Ver. uitg.: Y. Brys, Congresstraat 41 2060 Antwerpen / INFO 03/236.50.76. Reclametekst: Café Babbelbox grote pieter potstraat 18 ° 2000 antwerpen KOUROS SAUNA woensdag is jongerendag. beneden 30 jaar halve prijs inkom Kammenstraat 80a Antwerpen Oudburg 28 Gent Wijngaardstraat 46 Kortrijk FANS van 11 u. tot 18 u. DE KLEINE OPERA Kipdorpbrug 6 2000 Antwerpen Tel. 03/225.13.87. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"