ga000008.1: 25 Images de la passion d'un homme, drukblok nr. 8/25 - Masereel, Frans
"Zie ook: ga000008_2Zie ook: hb000008Zie ook: hs000008 Drukblok nr. 8 uit een reeks van 25 getiteld, 25 Images de la passion d'un homme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"