af004110: Lydia De Pauw-Deveen 1 SP Nr1 - SP-afdeling Brussel; Deveen, Lydia
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Socialistische Partij (SP)-afdeling Brussel voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Lydia De Pauw-Deveen 1 SP Nr1. Gemeenteraadsverkiezingen van 10-10-82. - Verant. uitg.: L. De Pauw-Deveen, Waterloolaan 58, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"