sch000541: Jetée avec sable - Wilchar
"Schilderij van lakverf op gecoat papier met de afbeelding van een pier en het strand. Rechtsonder gehandtekend Wilchar en het jaartal '68. Op de achterzijde de titel 'Jetée + sable'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"