vl000066: Socialistische Propagandaclub De Ontwaking, Wijk Hooge Barriere van Steene
"Vlag van de Socialistische Propagandaclub De Ontwaking van de Wijk Hooge Barriere van Steene. Centraal op een rood veld, een stralende rijzende zon boven twee bazuinen, bijeengehouden met twee eiketakken. Erboven de naam van de organisatie en eronder de plaatsnaam. Roze franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"