fo017008: Boelwerf - Heirbaut, Karel
"© Trees Heirbaut Zwart-witfoto van een arbeider die geknield met een sleutel een moer aandraait onderaan de dichting van een stalen pijpleiding. Scheepswerf Boel, Temse. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"