fo001138: Cooperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit
"Zwart-witfoto van een zitkamer (zetels, salontafel, kasten) te koop in het warenhuis Coop van de cooperatie SM Vooruit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"