te004034: Testament op gramofoonplaat (sic) - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1937/11/05))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een huilende vrouw en enkele mannen met verbaasde gezichten die luisteren naar een grammofoonplaat. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 5 november 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"