fo026384: Anti-terreur CCC Manifestatie Brussel 1985 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto tijdens de manifestatie tegen de bomaanslag van de CCC. Karel Van Miert, Jos Wijninckx en Freddy Willockx. Brussel, 1985. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"