fo027753: NCOS project 1173 - Kleine landbouwmechanisatie op het platteland, Niger - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1173; Kleurenfoto, van een landbouwmachine. NCOS project 1173 - Kleine landbouwmechanisatie op het platteland, Niger, 1982-1986. Een realisatie van EAA; Euro Action Accord. Land/Regio: Niger; Code: NIGER/83; Projectnaam: Kleine landbouwmechanisatie op het platteland; Opmerking : met 6 foto’s; Series: Projectnummer: 1173; Land/Regio: Niger; Code: NIGER/83; Projectnaam: Kleine landbouwmechanisatie op het platteland; Opmerking : met 6 foto’s; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"