pk001655: Nieuwjaarswens - FOS
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een oude man met baard die een pijp rookt. Hij draagt een hoed met erop een rode ster. Binnenin staan de namen van het FOS-team. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"