st001804: Project Veilig op stap, Vlaamse jeugdbewegingen-VVV 2014-2015
"Sticker met de tekst: 'Doe het veilig, doe het SAVE / www.veiligopstap.be' en de afbeelding van SAVE-man, de mascotte van het project, en de logo's van de deelnemende Vlaamse jeugdbewegingen. 'Veilig op stap’ is een project dat jeugdleid(st)ers helpt op weg, met de fiets of te voet, het wil hen informeren over de wegcode en aanbevelingen doen om in groep veilig te stappen en te trappen, het is een gezamenlijk project van Vlaamse jeugdbewegingen, werd mee vorm gegeven door het VVV, Rondpunt vzw en Rode Kruis Vlaanderen en kreeg de steun van de Vlaamse overheid en van het Fonds Emilie Leus. Zie ook: txt000609Zie ook: txt000610Zie ook: vl001398 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"