af004389: Kleur in cultuur maart 1995 Azië - Michaud, Roland; Michaud, Sabrina; Wereldculturencentrum Zuiderpershuis
"Affiche uitgegeven in 1995 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor wereldcultuur uit Azië. Tekst: Kleur in cultuur maart 1995 Azië. Concert. Woensdag 1 maart 20u30 – 400/350 Fr. Yulduz Usmanova & Band. De ‘Madonna’ van Oezbekistan – Enig optreden in België. Concert. Zondag 5 maart 20u30 – 500/450 Fr. Met kaart Vrouwendag: 400 Fr. Aan de kassa. Internationale vrouwendag Cesaria Evora. De ‘Diva op blote voeten’ uit Cabo Verde. Concert. Zaterdag 11 maart 20u30 – 400/350 Fr. Huun-Huur-Tu. Boventoonzang uit Tuva, Siberië. Eenmalig concert in België en workshops boventoonzang. Concert. Woensdag 15 maart 20u30 – 400/350 Fr. Ida Widawati en haar ensemble L.S. Malati Ido. Concert met kamermuziek en zang uit Oost-Java. Concert. Zaterdag 18 maart 20u30 – 400/350 Fr. Ensemble Zhuang. Polyfone zang en muziek uit Zuid-West China – Enig optreden in België. Expo. Vrijdag 3 maart t/m woensdag 22 maart. Maandag gesloten. Week: 12-16 uur. Weekend: 12-18 uur. ‘Karakoram Highway’. Pavol Breier en Otto Cabala, twee Tsjechische fotografen met een tentoonstelling over de Karakoram Highway die het grensgebied tussen Noord-Pakistan en China verbindt. Gelijklopend een tentoonstelling van oude artisanale gebruiksvoorwerpen, juwelen en houtsnijwerk uit Kohistan en de Swat-vallei (Noord-West Pakistan). Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, Antwerpen. Info 03-248 70 77. Project gerealiseerd m.m.v. het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap - Administratie voor Kunst. Het Wereldculturencentrum werkt met steun van de Nationale Loterij. Foto: R. & S. Michaud. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"