af005828: Donau Donau, klankdiamontage gepresenteerd door Germain De Rouck - Drukkerij Jos Walraet; August Vermeylenkring - afdeling Ronse
"Affiche uitgegeven in 1972 door de August Vermeylenkring Ronse voor de diavoorstelling ‘Donau Donau’. Tekst: Vrijdag 28 januari 1972 om 20u. muziekakademie, Zuidstr. Ronse. Donau Donau, klankdiamontage gepresenteerd door Germain De Rouck. Toegangsprijs 35 f (leden 25 f). Plaatsbespreking: boekhandel Uutvercoren, Rooseveltplein, Ronse – telefoon 21211. Ingericht door de August Vermeylenkring Ronse. Drukk. Jos Walraet, Ronse. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"