fo029885: Agalev/Groen - Hostens, Frederika
"Kleurfoto genomen tijdens het zomerkamp van Jong-Agalev op 19 juli 1997, met actie tegen de grote ring rond Antwerpen. Wilfried Bervoets, Johan Malcorps en Ria Van den Heuvel zijn klaar voor het vertrek met de Ban de ring-luchtballon. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"