af011559: Verkiezing Miss België = veewedstrijd - Dolle Mina; Front de Libération des Femmes; Hauwel, Adèle (1971)
"Affiche uitgegeven in 1971 door Dolle Mina en Front de Libération des Femmes (FLF) tegen de missverkiezingen. Afbeelding: tekening van een naakte vrouw met cowboyhoed op zittend op de knieën en haar lichaam verdeeld in naar analogie met het slachten van dieren (ENTRECOTES/TUSSENRIB, COTES/RIBBEN, FAUX FILET/VALSE RIB, RUMPSTEAK, FILET/PLATE COTE, EPAULE/SCHOUDER, GIGOT/SCHENKEL, OSAMOËLLE/SOEPBEEN). Tekst: VERKIEZING MISS BELGIE = VEEWEDSTRIJD. ELECTION MISS BELGIQUE CONCOURS DE BETAIL SUR PIED. DOLLE MINA. FRONT DE LIBERATION DES FEMMES. Ed. Respons. A. HAUWEL 16 r. Américaine 1050. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"