fo025201: Betoging Permalite - Rol
"Zwart-witfoto van een betoging voor het behoud van werk bij Permalite in het havengebied van Gent, 1981. Zicht op de betogers met vlaggen en borden met tekst: Wij willen werk - Permalite is dood wie helpt ons uit de nood - Gentse kanaalzone = rampgebied. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"