hb000255: Debout les morts - résurrection infernale - Masereel, Frans (1917)
"Houtblok uit een reeks van 10, getiteld Debout les morts - résurrection infernale. Zie ook: ls000546 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"