af004686: Jean Van der Sande - SP; Van der Linden, Willy (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP Mechelen) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: kleurenfoto van Jean Van der Sanden. Tekst: Jean VAN DER SANDE lijsttrekker kamer. witte stembrief. SP REKEN EROP. 'n kwestie van gezond verstand! Wetgevende verkiezingen 24/11/1991. v.u. Willy Van der Linden, Muntstraat 3, 2800 Mechelen."