fo020906: Amédée De Keuleneir
"Zwart-witfoto genomen tijdens een ontvangst in Dubrovnic (Joegoslavië). Links Amédée De Keuleneir, gewestelijk secretaris van het ABVV en rechts de jonge Willy De Clercq in 1955. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"