te005204: Politieke verkiezingspropaganda B.S.P. - F.W.
"Tekening als politieke cartoon waarin de B.S.P. zichzelf aanprijst naar aanleiding van de verkiezingen van1949. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"