Diskriminatie op de spermabank : beleid rond k.i. ontbreekt - Boelaars, Bert; Schuyf, Judith (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Bert Boelaars ; Judith Schuyf Fonds Suzan Daniel (FSD)"