sch000263: Arbeider - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij van een metser met een truweel in de handen, hij draagt een witte helm en een gele overjas. Het schilderij is omlijst met een geschilderde groene rand. Linksboven signatuur DL en datum april 1997. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"