003.00702: Briefwisseling betreffende klachten aan de Ondernemingsraad van Bekaert Zwevegem over onregelmatigheden bij het uitbetalen van meerloon op feestdagen en overuren en de sociale inspectie - BWP-afdeling Kortrijk
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Kortrijk; Biografie: De federatie Kortrijk was een van de vele regionale federaties van de Belgische Werkliedenpartij. De partijfederaties waren lange tijd op arrondissementele basis georganiseerd. Het zwaartepunt van de federatie lag overigens niet in Kortrijk, maar in het rode ‘bolwerk’ Menen. Level of description: Item; Series: 003: Archief van BWP-afdeling Kortrijk"