af002074: Dumarey H. - SP; Dumarey, Henri (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door Socialistische Partij (SP) voor de gemeenteraadsverkiezingen in Oostende. Afbeelding: zwart-witfoto van Henri Dumarey. Tekst: STEM DUMAREY H. 2e PLAATS LIJST nr 1. Gemeenteraadsverkiezingen 10/10/82 — Verantw. uitg.: H. DUMAREY, 8400 OOSTENDE. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"