af004645: Willy Van Kerckhove - SP; Van Puyvelde, Edi (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP Sint-Niklaas) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: portretfoto in zwart-wit van Willy Van Kerckhove. Tekst: Willy Van Kerckhove 4e PLAATS SENAAT. SP REKEN EROP. Verkiezingsdrukwerk – Verantw. uitg. Edi Van Puyvelde, Regentiestraat 55, 9100 Sint-Niklaas. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"