b001034: Decor van volkspoppentheater Germinal, Gent
"Collection: Volksmarionettentheater Germinal, Gent; Decor van volkspoppentheater Germinal van Gent, voorstellend een stadsgezicht. Het decor bestaat uit een achterpaneel, zes zijpanelen (coulissen) en daarboven een draperie. Series: Volksmarionettentheater Germinal, Gent; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"