Le calvaire des malades au bagne d'Esterwegen - Froidure, Edouard; Richard, Jules M. (Liège: Editions Páx; Bruxelles: Edtions des Stations, 1945)
"Opgedragen aan de 80 burgerdoden in het kamp van Esterwegen. In getuigenis van hun moed en uit eeuwige dankbaarheid van de vrije mensen aan wie zij hun leven gaven."