te001184: Chili, kopermijnen - Peeters, John
"Pentekening in oostindische inkt getekend naar aanleiding van de nationalisering van de koperindustrie in Chili (1971). Gesigneerd r.b. John Peeters '73. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"