gou000559: Reclame-ontwerp voor olie - Wilchar
"Ontwerp van een reclame voor olie. De afbeelding van een fles met inhoud en twee propellers aan de uiteinden die aan dunne, zigzag gebonden, touwen boven een eetbord hangt. De tekst: Oléor (op de fles), tellement légère (in vaandel boven het bord). Rechtsboven gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"