af010368: De Janet 14 - Janet; Roze Aktiefront (1987)
"Affiche uitgegeven in 1987 door Janet met als trefwoord holebi.Omslagfoto tijdschrift: slapende vrouw, kort haar, tatoeage op de arm.Tekst: 2018 Antwerpen 14 G.P.P. 8 1961. DE JANET 14 hier te koop met FOTOROMAN. Aids-ontslag bij D + L - De zaaK CRIES - CVP tegen scholen-akties - Verwijfdheid, een interview. Speels orgaan van het Roze Aktiefront - nr. 14 - september 1987 - verschijnt driemaandelijks - 50 frank. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"