vl000033: Socialistische Garenwerkersverbond, Ninove, 1903. - Fonson & Cie
"Vlag van de Socialistischen Garenwerkersverbond van Ninove, 1903. Het opschrift staat centraal op een rood veld. Goudkleurige franjes FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"