fo030613: Vic Temmerman; Beeldende kunst - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van beeldhouwer en restaurator Vic Temmerman in zijn woonkamer. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"