af002759: Stem kommunist - KPB; De Smet, Claude (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Kommunistische Partij van België (KPB) (Aalst) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: tekening van het stadhuis van Aalst. Tekst: 10-10-82. NAAR EEN PROGRESSISTISCHE FRONTVORMING. VOOR EEN PROGRESSISTISCHE MEERDERHEID. STEM KOMMUNIST. verantw. uitg. claude de smet nieuwbeekstr. 35 9300 aalst. gemeenteraadsverkiezingen 1982. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"