fo023562: Beschutte werkplaatsen - Dirven, Tim
"©Tim Dirven Zwart-witfoto van enkele mensen met een mentale en/of lichamelijke beperking aan het werk in het atelier van de beschutte werkplaats. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"