fo009193: Socialistische Vooruitziende Vrouwen
"Zwart-witfoto van een groep van de Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV) in Gent, 1956. Groepsfoto met o.a. 2de rij v.l.n.r.: Gilbert Temmerman, Marcel Deluze, Vercauteren, De Latte, Denise Van den Houtte, Sirène Blieck, Aimé Benardt, Emile Vergeylen, Luiks, Vandormael en Rosa Vandevoorde."