af003720: Festival City Villages 2003 - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2003 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor het City Villages-festival. Tekst: Festival City Villages 2003. Vr 23 mei 20u: Obatala - België, Eleyo - Cuba. Za 24 mei 20u: N'Faly Kouyaté - Guinée, Super Rail Band de Bamako. Zo 25 mei 20u30: Fanfare Ciocărlia - Roemenië. Zo 25 mei doorlopend van 14u tot 18u: Off TV Videokaffee: film Tu ne verras pas verapaz. Za 17 mei - zo 29 juni: Expo: Mijn plaats - Ma place. Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14 - 2000 Antwerpen • www.zuiderpershuis.be, reservatie@zuiderpershuis.be of 03/248.01.00. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis werkt met de steun van de Vlaamse regering, de provincie Antwerpen, DGOS Federale Ontwikkelingssamenwerking en de Nationale Loterij. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"