123.58: Dossier betreffende activiteiten en publicaties van verschillende vredesgroepen in het Gentse (VAKA-St. Pieters, Vredesgroep Heirnis, Vredescomitee Heuvelpoort/Nieuw Gent, Vrede Oostakker, Vredesgroep Rabot en Vredes¬werk Brugse Poort) - Gents Aktiekomitee tegen Atoomwapens (GAKA)
"Collection: Gents Aktiekomitee tegen Atoomwapens (GAKA); Biografie: Het Gents Aktiekomitee tegen Atoomwapens (GAKA) was een van de grootste plaatselijke comités van het Vlaams Aktiekomitee tegen Atoomwapens (VAKA). Naast de realisatie van nationale en provinciale initiatieven op plaatselijk niveau, speelde het GAKA een coördinerende rol voor de talrijke buurtgroepen in het Gentse. Level of description: File; Series: 123: Archief van Gents Aktiekomitee tegen Atoomwapens (GAKA)"