fo019171: Socialistische Vooruitziende Vrouwen
"Zwart-witfoto van een man zittend aan een tafeltje die voorleest uit een boek tijdens een kerstfeestje georganiseerd door de SVV van de 4e Wijk, Antwerpen. Jaren 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"