114.00003: Dossier over de begroting en leningen voor de bouw van een ziekenhuis door de Commissie Openbare Onderstand (COO) - BSP-afdeling Ronse
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Ronse; Series: 114: Archief van SP-afdeling Ronse; Level of description: File"