fo014056: Anseelefeesten - Hespel, Roger; Roghes
"Zwart-witfoto van het Symfonisch Orkest van de N.I.R. in de Opera van Gent ter gelegenheid van de inhuldiging van het monument Anseele en de viering van 50 jaar TACB (Textielarbeiderscentrale van België), 26 juni 1948. Op de achtergrond is een groot portret van Edward Anseele sr. te zien. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"