fo033624: Leven in een cité te Gent. - Wymeersch, Leo
"Zwart-witfoto van twee slagers met migratieachtergrond op bezoek bij een schapenboer ter gelegenheid van het offerfeest, jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"