af001558: Allen naar Brussel - ABVV; Vanden Broucke, André (1986)
"Affiche uitgegeven in 1986 door ABVV voor een betoging te Brussel. Afbeelding tekening van 4 vlaggen met slogans. Tekst: Allen naar Brussel. Werk. Koopkracht. Sociale zekerheid. Openbare diensten. Op 31 mei ben ik er bij ABVV. VRIJ VAN ZEGEL ART. 198. V.U.: A. VANDEN BROUCKE, HOOGSTRAAT 42, 1000 BRUSSEL. Zie ook: af002830 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"